Laxfiske
     Start | Priser & info | Dammen | Hitta hit | Kontakt

Hitta till oss!

Öppna kartan i nytt fönster

Kyrkås Laxfiske ligger i Kyrkås, ca 7,5 km söder om tätorten Nossebro i Essunga Kommun.

Vägbeskrivning från E20 söder (från Alingsås):
Efter Södra Härene Kyrka kör ni ca 1 km och svänger av vänster från E20 mot Fåglum och Nossebro. Kör ca 8 km tills ni kommer till en stor 4-vägskorse. Sväng här vänster mot Kyrkås. Följ vägen i ca 3 km och därefter ser ni Kyrkås Laxfiske på höger sida.

Vägbeskrivning från E20 norr (från Vara):
Efter att ha passerat Vara kör ni ca 20 km. Sväng sedan av höger från E20 mot Fåglum och Nossebro. Kör ca 8 km tills ni kommer till en stor 4-vägskorse. Sväng här vänster mot Kyrkås. Följ vägen i ca 3 km och därefter ser ni Kyrkås Laxfiske på höger sida.

Vägbeskrivning från Nossebro:
I Nossebro kör ni på Södra Vägen ut mot Fåglum i ca 4 km tills ni kommer till en fyrvägskorse. Sväng här höger mot Kyrkås. Följ vägen i ca 3 km och därefter ser ni Kyrkås Laxfiske på höger sida.

Kyrkås Laxfiske Nossebro | Tel: 0512-550 16 | E-post: info@kyrkaslaxfiske.se